Facebook

Rekruttering af medlemmer

16. september 2020
I søndags startede vores nye projekt med rekruttering af nye medlemmer til cricketafdelingen. Potentielle medlemmer som ellers har spillet en primitiv form for cricket, hvor tennisbolde har været viklet ind i tape, og hvor der ikke var en decideret træner, hvilket foregik i Værebroparken.

I en cricketklub med under 50 medlemmer, så er vi ret stolte over, at det i søndags var lykkedes vores bestyrelse at få 14 potentielle medlemmer til at spille cricket med rigtigt udstyr, på en rigtig cricket-pitch, med en dygtig træner og ikke mindst rigtige bolde.

Det giver naturligvis en helt anden og bedre fornemmelse for sporten, og ikke mindst en føling af foreningslivet, som vi håber at disse unge mennesker kan inkluderes i, fremfor at de er selvkørende med dårligt udstyr uden en træner til at guide dem.

Dette projekt var ikke muligt uden støtten fra DIF og DGI’s Foreningspulje på 21.000 kr., da det frigiver nogle ekstra ressourcer som gør, at vi kan få genoprettet en ungdomsafdeling som har haft det meget svært under Corona-tiden, og forhåbentligt får nye aktive medlemmer.

Derfor skal der lyde en stor tak for støtten!💚💚

Nyheder
4.4.19
Junior
DM bronze til juniorerne
Vi har vundet bronze til DM i indendørs cricket for juniorer! I en tæt bronzeka...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
1. Division
AB mod Husum 20/5-2018

Akademisk Boldklub slog Husum i en tæt kamp på hjemmebane med cifrene 238-217.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd