Facebook

Ishøj Drenge Cup 2012

7. januar 2012
God start på indendørssæsonen. ABs drengehold deltog den 7/1 i Ishøjs årlige indendørsstævne i cricket. AB var i en stærk pulje med Svanholm 1 og KB 1. Første kamp var mod favoritterne fra Svanholm. AB startede i marken og fik en drømme start med Svanholms bedste spiller ude på første bold. Grebet ud på et svært greb ned ad legsiden af keeperen Joachim. Svanholm scorede i hurtigt tempo, men AB pressede igen og tog gode gærde på god kastning og markspil. 73 allout efter 10 over er et fantastisk resultat som holdet godt kan være stolt af. ABs hold har haft stor fokus på markspil og det har givet gode resultater. Til gengæld har vi ikke arbejdet meget med gærdespillet og det kunne også ses. To over gik uden at AB fik point på tavlen. AB endte med at skrabe 28 point sammen. Ja der er meget der skal arbejdes på, men kampen efterlader stadig et positivt indtryk for de ting holdet gjorde godt var rigtig gode.
Anden kamp mod KB 1 blev ren opvisning fra ABs side. Vi tabte lodtrækningen og blev sendt først til gærdet. Her viste holdet at AB godt kan batte lidt selv om det i høj grad blev en en mands forestilling af Mudabber Hussain. Mudabber scorede 26 af holdets 90 point og blev ABs topscore. Det er ikke ofte at vi ser en første års lilleput spiller være totalt dominerende i en drenge kamp, men det viste mudabber her.
I marken lagde AB et solidt pres på KBs gærdespillere. 7 chancer i første over alene satte tonen for kampen. 45 point nåede KB før sidste gærde faldt i 7 over og der var aldrig reelt spænding om udfaldet.
Harris Ahmed endte som dagens mand med to fantastiske greb. Men hele holdet fortjener stor ros for deres indsats. Anique Uddin som holdets kaptajn førte an, men lever stadig langtfra op til sit potentiale. Hassan Zahid kastede godt i begge kampe som åbningskaster. Benyamin kastede legspinnere som ingen kunne spille og tog dagens bedste løbet ud. Mudabber ligner en lille million ved gærdet og kastede også brugbart. Joachim havde en god dag bag gærdet med to greb og en stokning..
keep up the good work boys!

Nyheder
25.11.19
HUSK PBS
I januar udsendes næste kontingentopkrævning, og denne er til betaling senest d....
Kalender
3.3.20
Generalforsamling 2020
Billedserier
Hent Adobe Flash player
1. Division
AB mod Husum 20/5-2018

Akademisk Boldklub slog Husum i en tæt kamp på hjemmebane med cifrene 238-217.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd