Holdleder


Holdleder

Kære forældre

Kunne du tænke dig at give en hånd med til AB crickets mini-cricket projekt? Det er de to unge trænere Ans Uddin og Hassanain Ali som står for træningen i mini-cricket forløbet. De to unge trænere har været med i hele minisport forløbet i vinters og har masse af trænererfaring og cricketerfaring. Udover de to trænere vil vi meget gerne have en holdleder tilknyttet til mini-cricket holdet. Holdlederen skal være med til at skabe de gode rammer omkring mini-cricket holdet. Holdlederen skal foreksempel hjælpe til når nogle af deltagerne bliver bliver usikre eller kede af det. En holdleder giver trænerne mulighed for at koncentrer sig om det de er bedst til, at lege med børnene og lære dem cricketspillets mange facetter; slå, løbe, gribe og kaste med en bold.
Hvis du har et barn tilmeldt Minicricket forløbet og du aligevel påtænker at være tilstede til træningerne så vil vi meget gerne høre fra dig. skriv til coach@ab-cricket.dk
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Junior
Indendørs DM 2018 Junior

ABs juniorhold spillede med i Inde DM i Ishøj. Holdet vandt den første kamp mod Køge og tabte efterfølgende til Svanholm og KB. KB, Køge og AB endte med at stå lige og 2. og 3. pladsen måtte afgøres ved at beregne hvilke hold havde scoret flest point i stævnet. AB endte på en 4 plads og måtte forlade stævnet uden medaljer øv øv.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd