Facebook

Purus


Purus gruppen er en af Skandinaviens førende producenter af produkter til badeværelse og køkken, og de vigtigste produkter er design afløb,  gulvafløb, vandlåse, industriafløb, indendørs afløb, rustfrit stål interiør og sanitet. Purus´ stærke position på det nordiske marked er et resultat af mere end 50 års produktudvikling, med fokus på produktets pålidelighed og innovation i et stækt samarbejde med kunden i centrum. Alle produkter kan købes hos VVS-grossister, den lokale VVS-installatør eller i nærmeste byggemarked/tømmerhandel.

Purus indgår i BLS Industries, en fremtrædende koncern i VVS-branchen, hvor produktionen foregår internt i Sverige. Takket være målrettede investeringer i produktudvikling og en sammenhængende strategi for nye opkøb, er koncernen i dag en af de vigtigste leverandører i VVS-branchen med flere stærke brands.

PURUS design afløb er et eksempel på, hvordan kreativitet og udvikling kan revolutionere en branche. Dens teknologi, kvalitet og funktionalitet er lige så pålidelig som i vores andre gulvafløb men det innovative design giver mulighed for et lidt mere personlig badeværelse. PURUS design afløb kommer i forskellige farver og former og giver større frihed i placeringen af ​​gulvafløbet.

STORT UDVALG AF GULVAFLØB OG GULVRENDER
Vores afløb og gulvrender er lavet af plastik, rustfrit stål og støbejern og er kendetegnet ved sikkerhed, ydeevne og innovativt design,er velegnet til alle typer lokaler, hvor der kræves gulvafløb. Ved gulvafløb arbejder vi med lokalt tilpasset sortiment under egne varemærker og kan tilbyde et bredt udvalg, alt fra traditionelle afløb og design afløb til industrielle afløb og afløbsrender tilpasset forskellige kommercielle miljøer.

INDENDØRS AFLØBSPRODUKTER
Indendørs afløbsprodukter dækker nu komplementære produkter til vådrumsinstallationer fremstilles fortrinsvis i plast eller gummi. Eksempler på produkter er vandlås for forskellige applikationer, rør og fittings, gumminipler, toilet tilslutninger og vakuum ventiler. Blandt installation produkter findes også forkromede kobber rør og rørholdere.

RUSTFRIT SANITETSPRODUKTER
Indenfor rustfrit sanitet markedsfører  vi toiletter, urinaler, håndvaske, udslagsvaske, gips udskillere, tilbehør osv. Her tilbydes både standard og kundetilpassede finish. En stor fordel er, at produkterne er vandalsikre, men alligevel præget af et gennemtænkt moderne design. Salget er i vid udstrækning projektrelaterede og vores kunder er bl.a. offentlige eller halvoffentlige instanser.

RUSTFRIT INDRETNING
Rustfrit indretning er vores produktområde af køkkenvaske, bordplader, skabe, hylder og andre møbler produkter. Produkterne er tilgængelige i både standard-og brugerdefinerede størrelser, og bruges primært til private køkkener, kantiner, hospitaler og laboratorier.
Nyheder
19.11.21
Nye forpagtere i AB
Kære medlemmer,

Vi har nu den glædelige nyhed, at vi kan berette om nye f...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
1. Division
AB mod Husum 20/5-2018

Akademisk Boldklub slog Husum i en tæt kamp på hjemmebane med cifrene 238-217.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd